MUŞ / VARTO - Cumhuriyet Ortaokulu

Etiket Sonuçları: EMİNE

Nis

İlgi (b) tarihli dilekçe sahibi Aziz KAYA   isimli vatandaşın SMA 1 tipi hastası olan kızı  Emine Asya KAYA'nın  tedavisi için İlimiz Okul ve Kurumlarında  yardım toplanmasına ilişkin ilgi (b) sayılı dilekçesi ve Türkiye genelinde yardım toplanması iznine dair Malatya  Valiliğinin ilgi (a) sayılı Onayı ekte gönderilmiştir.

Söz konusu yardım kampanyası ile ilgili hesap ve SMS bilgileri aşağıya çıkarılmış olup, durum ilçenizde -Okulunuzda - Kurumunuzda görevli tüm personele duyurulmasını rica ederim.

IBAN: TR140001000183621955945011

Ekm

28-30 eylül tarihleri arasında okulumuz rehber öğretmeni Funda Bingöl tarafından 5,6,7, ve 8. sınıf öğrencilerine Bilinçli Teknoloji Kullanımı konusunda seminer verilmiştir... Öğretmenimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

12-15 ekim tarihleri arasında okul rehber öğretmeni Funda Bingöl tarafından 5.6.7 ve 8. Sınıf öğrencilerine "Verimli Ders Çalışma Teknikleri " konusunda seminer çalışması yapılmıştır. Öğretmenimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

Okul rehber öğretmeni Funda Bingöl tarafından 5. sınıf öğrencilerine yönelik"Okula ve Çevreye Uyum " semineri ile "Başkalarının eşyalarını izinsiz alırsak sevdiklerimizi üzebiliriz " etkinliği yapılmıştır. Öğretmenimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz...