Vergi Bilincini Geliştirme Eğitimleri

Çocuklarımız ve gençlerimizin vergi konusunda bilgilendirilmesi ve farkındalıklarının artırılması amacıyla 2007 yılından itibaren gerçekleştirilen "Vergi Bilincini Geliştirme Eğitimleri"nin bu yıl için 24 Şubat -01 Mart 2020 tarihleri arasında kutlanacak 31. Vergi Haftası ve devamında yapılması ve okullarımızda sosyal etkinliklerin düzenlenmesi, derslerin işlenişinde vergi bilinci konusunun diğer derslerle ilişkilendirilmesi,  http://f.eba.gov.tr/gib/ adresinde yer alan vergi bilinci eğitim içeriklerinin, 2019 yılı itibariyle değişen EBA arayüz ve güncellemeler nedeniyle dış link olarak yayımlanamadığı, güncellenen eğitim içeriklerine EBA'ya giriş yaptıktan sonra Kütüphane sekmesinden Kültür ve Sanat- Belirli Gün ve Haftalar- Sosyal Yaşam ile İlgili Gün ve Haftalar kırılımından ulaşılabileceği ilgi sayılı yazıda belirtilmekte olup duyurusunun yapılması istenmiştir.

Yayın: 03.03.2020 - Güncelleme: 03.03.2020 09:48 - Görüntülenme: 235