Aralık ayı değerler eğitimi çalışması okulumuz Fen bilimleri öğretmeni Ergin ATAŞCI ve Matematik öğretmeni Ahmet SEVİMLİ tarafından hazırlanıp uygulanmıştır. Okul pano çalışması ve sınıf içi etkinlikler yapılarak Aralık ayı değerler eğitimi çalışmaları tamamlanmıştır.

Okulumuz satranç kulubü öğretmeni Hıdır DALVEREN tarfından organize edilen sınıflar arası satranç turnuvası tamamalandı. 7/A sınıfı öğrencilerinden Erdem GÜNDÜZ 1.oldu. Etkinliğin yapılmasında ve uygulanmasında emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda Tutum, Yatırım ve Türk mallları haftası kutlandı. Sınıf rehber öğretmenleri eşliğinde tüm sınıflarda yapılan etkinlik kapsamında öğrencilerimiz yerli malları konusunda hep bilinçlendi hemde lezzetli yemeklerin keyfini çıkardı.

2023- 2024 Eğitim öğretim yılı 1. dönem 2. yazılı sınav takvimi okulumuz sınav komisyonu tarafından belirlenmiş olup, sınavlar paylaşılan tarih ve ders saatlerinde yapılacaktır. Bütün öğrencilerimize duyurulur.

3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafında hazırlanmış video gösterimi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında okulumuz öğrencilerine farkındalık kapsamında animasyon gösterimi yapıldı.

Okulumuz spor kulubü öğretmeni Şengül ESEF tarfaından öğrencilerimize dart, masa tenisi, engelli parkur dallarında eğitim verilmektedir.

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle okul idaremiz öğretmenlerimize hediye kalem ve pasta sürprizi yaptı. Pasta kesimini bu sene okulumuza yeni atanan öğretmen arkadaşlarımız yaptı. Okul idaremize bu jestleri için teşekkür eder tüm öğretmen camiasının öğretmenler gününü kutlarız.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun. Çalışmayı hazırlayan Özel eğitim öğretmenimiz Elvan ASLAN ve Matematik öğretmenimiz Ahmet SEVİMLİ'ye okulumuz öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

10 Kasım ATATÜRK'ü anma programları çerçevesinde ilçe genelinde düzenlenen şiir yarışmasında okulumuz 8.sınıf öğrencisi Nisan DEMİR ilçe 2. olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan bedenen ayrılsa da yaşadığımız topraklarda ve dünyada ilkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan Ata'mızı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yılında saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz. Aziz milletimizin her daim idrakinde olduğu gibi tüm dünya milletleri nezdinde de büyük bir lider olarak addedilen Atatürk’ün en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti, eğitimle büyüyen nesillerin omuzlarında yükselecektir.

Yarınlarımız olan evlatlarımızı, Türkiye Yüzyılı’nda muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefiyle eğitim ailesi olarak azimle çalışmaya devam ediyoruz.

Sınıflar arası futbol turnuvası sona erdi. Turnuvayı 7/A sınıfı 1. olarak tamamladı. Okulumuz spor kulubü ve beden eğitimi öğretmeni Şengül ESEF tarafından düzenlenen turnuvada 1. olan sınıfımızdaki öğrencilere okul idaremiz ve öğretmenimiz tarafından madalya verildi. Okulumuzda sportif çalışmalar ve etkinlikler devam edecektir.

CUMHURİYETİN 100.YILI etkinlikleri kapsamında okulumuzda tören düzenlendi.

Okulumuz gezi kulubü öğretmeni Şehmus TUNÇ ve Görsel sanatlar kulubü öğretmeni Rabia DEMİR tarafından 8.sınıf öğrencilerimize yönelik Muş gezisi yapılmıştır. Muş gezisinde Muş tarih müzesi, tarihi Murat köprüsü gibi şehrin önemli noktaları ziyaret edilmiştir. Öğretmenlerimize bu etkinlik için teşekkür ederiz

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ve Cumhuriyetin 100.yılı kutlama etkinlikleri kapsamında ilçe genelindeki okullar arası düzenlenen şiir, resim,kompozisyon yarışmalarında okulumuz öğrencisi Nisan DEMİR şiir kategorisinde ilçe 1.'si olmuştur. Ödülünü ilçe kaymakamımız Sayın MUSA AYYILDIZ takdim etmişlerdir. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ederiz.