"Baharın en güzel çiçekleri çocuklar.
Eğer gülüyorsa çocuklar, daha aydınlık olacak yarınlar. Çocuklar; bu bahar, gelecek sizin!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!"

Okulumuzda 23 Nisan çoşkuyla kutlandı.

Okulumuz Fen bilimleri öğretmeni Kübra YALINKILIÇ tarafından bahar ve yaz aylarında çok sık görülen Kırım Kongo kanamalı ateşi(KKKA) ile ilgili sınıflarda bilgilendirme yapıldı. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

TÜM 8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ BAŞVURU TAKVİMİNİ DİKKATLİCE İNCELEYİNİZ

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, bu toprakları ebedî vatanımız kılan kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi, onların bize emanet ettiği şanlı mirası derin saygı ve minnetle yâd ediyoruz.   Çanakkale yalnızca bir zafer değil, aynı zamanda Anadolu'nun cesur evlatlarının mücadele azmi, kudreti ve sarsılmaz inancının müşahhas bir nişanesidir.   Çanakkale, asil milletimizin bağımsızlık için gösterdiği amansız mücadelenin abidesidir.   Şanlı ecdadımız, 'Çanakkale geçilmez!' dedirterek istiklalimize göz dikenlere karşı nasıl bir irade sergileyeceğimizi tüm cihana göstermiştir.

İstiklal marşımızın kabulünün 103. yılı kutlamaları kapsamında okulumuz Türkçe Öğretmeni Dilek İNAN tarafından etkinlik düzenlenmiştir. Öğretmenimize ve etkinlikte görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

1-7 Mart DEPREM HAFTASI kapsamında okulumuzda 3 gün boyunca Afet ve Acil durum eğitim ve tatbikatı yapıldı. Deprem tatbikatı, öğretmen öğrenci afet eğitimleri ve video eğitimleri şeklindeki çalışmalar gerçekleştirildi.

"Daha emin ve daha doğru olarak yürüyeceğimiz bir yol vardır; büyük Türk kadınını, çalışmamıza ortak kılmaktır."

8 Mart Dünya emekçi kadınlar günü kutlu olsun.

Okulumuz sınav komisyonu tarafından okul geneli uygulanacak olan 2.dönem 1.yazılı ortak sınav tarihleri belli oldu. E okul sisteminden ve okul web sitemizden öğrenci ve velilerimiz sınav tarihlerini öğrenebilirler

2023-2024 Eğitim öğretim yılının 1.dönemi sona erdi. Öğrencilerimize karneleri dağıtıldı. Okulumuz genelinde yapılan etkinliklerde dereceye giren ve ders başarısı gösteren öğrencilerimize okul idaremiz ve öğretmenlerimiz tarafından ödülleri verildi.

Ock

Dönem sonu etkinlik haftası kapsamında okulumuzda Beden eğitimi ve Spor Öğretmenimiz tarafından masa tenisi turnuvası düzenlendi. 2 gün boyunca devam eden müsabakalarda çekişmeli maçlar yaşandı. Öğrencilerimiz eğlenmeye ve öğrenmeye devam ediyor.

Ock

Bugünkü etkinliklerimiz Zeka oyunları kulübümüz ve Matematik öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan Zeka oyunları ve il bulmaca oyunlarıydı

Ock

İlimizde yapılan okullar arası Dart turnuvasına okulumuz Beden eğitimi öğretmeni Şengül ESEF tarafından oluşturulan dart takımımız ile katıldık.

Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz

Ock

Enerji verimliliği haftası kapsamında öğrencilerimize video gösterim ve bilgilendirme etkinlikleri yapıldı

Ock

Okulumuz beden eğitimi ve spor öğretmeni Şengül ESEF tarafından oluşturulan okul futsal takımımız her hafta sonu antremanlaarına devam ediyor. Öğrencilerimizin okul dışındaki zamanlarında aktif olmalarını verimli zaman geçirmelerini ve spor yapmalarını teşvik ettiği için öğretmenimize teşekkür ederiz

Ock

İlçemiz genelinde yapılan Liselere geçiş sınavı hazırlık denemeleri kapsamında dereceye giren öğrencilerim okul idaremiz tarafından ödüllendirildi. Öğrencilerimizi tebrik eder öğrencilerimizin başarısında emeği geçen öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.